Porteføljeoppdatering: Crayon

· 2 minutter lesing
Thumbnail

Hold deg oppdatert på Embla Invest sin portefølje. Fra 2024 deler oppdateringer om porteføljen vår! Her får du høre mer om Crayon og hvorfor vi landet på hold av vår investerte andel!

En lys fremtid i vente

I Embla Invest er vi alltid på utkikk etter de mest lovende investeringsmulighetene for vår portefølje. Det er derfor vi ønsker å dele en spennende oppdatering om Crayon, et IT-konsulentselskap vi har hatt i vår portefølje det siste året.

Onsdag 28.februar hadde teknologi- og telekomsektoren en oppdateringspitch på Crayon. Embla Invest har vært investert i Crayon i ca et år, og det var på tide med en oppdatering for både gamle og nye medlemmer.

Utfordringer overvunnet

Det siste året har vært en prøvelse for Crayon, spesielt med utfordringer som et børsfall i Q2 2023 og hindringer som en manglende betaling fra Filippinene og dårlig kontantkonvertering. Men, vi ser nå et vendepunkt. Med en kontantkonvertering som dramatisk har forbedret seg fra 12% i 2022 til imponerende 151% i 2023, og positive tegn rundt betalingsvilkårene med Filippinene, er vi optimistiske.

Posisjonert for fremtiden

Blikket fremover, og med forventninger til et sterkt IT- og AI-marked i 2024, står Crayon godt rustet for å kapitalisere på disse mulighetene. Vår har tro på selskapets potensial og fortsetter å inkludere Crayon i Embla Invest sin portefølje. Medlemmene bestemte likevel at aksjen står på hold overfor kjøp, da vi allerede har en god andel investert i selskapet.

Copyright © 2024 Embla Invest NTNU. All rights reserved.
Made by Vext Consulting
Powered by Arctic Securities